Om os

NewWorkers er et dansk formidlingsbureau, stiftet af Viktoria Pasichenko. NewWorkers hjælper unge mennesker fra hele verden med at komme i praktik eller finde et godt job i Danmark.

Vores hold

Vi har et stort multinationalt hold. Vi står klar til at hjælpe dig med at alt vedr. praktik og/eller job i Danmark og udarbejder også alle dokumenter.
Vil du høre mere så kontakt os gerne.
 • Viktoria Pasichenko
  CEO
  +45 42 33 21 31
  vp@newworkers.dk
 • Kseniia Biriukova
  Rekrutterings Konsulent
  +45 27 57 40 32
  kb@newworkers.dk
 • Alla Zabolotchuk
  Rekrutterings Konsulent
  +45 27 28 11 53
  az@newworkers.dk
 • Lise Søndergaard
  Rekrutterings Konsulent
  +45 27 28 47 84
  ls@newworkers.dk
 • Yana Rudenko
  Rekrutterings Konsulent
  +45 28 26 65 34
  yr@newworkers.dk
 • Pia Roland Olsen
  Marketing/SoMe
  +45 42 33 21 31
  po@newworkers.dk

Om virksomheden

Vi har rekrutteret medarbejdere og praktikanter til landbrugssektoren, vores samarbejdspartnere har været og er stadig små og store landbrug, der gerne beskæftiger borgere fra hele verden. Men vi ønsker at udvide vores horisont og i den nærmeste fremtid åbner vi andre områder, hvor vi vil tilbyde beskæftigelse til en lang række brancher.
Der er i Danmark samt øvrige EU lande et stort behov for arbejdskraft i et bredt udsnit af brancher herunder, industri, IT, byggeri, pleje og omsorg, rengøring, alle brancher vi ønsker at hjælpe med velkvalificerede medarbejdere. NewWorkers er allerede godt i gang med denne mission, Gennem et stort netværk og nye tiltag vil vi nå bredt ud og blive bindeled mellem virksomhed og jobsøgende med et fælles ønske om succes og udvikling.
NewWorkers har kompetencer og erfaring i nemt og trygt at løse missionen om at gøre disse fælles mål og drømme til virkelighed og skabe værdi.

Mere end bare et job

Vi ønsker ligeledes at være med til at skabe rammer for personlig udvikling og læring.
Når vi formidler og skaber job, vil vi gerne være med til at sikre at den samlede oplevelse for både virksomhed og ansat.
Vi værdsætter lysten og evnen til at engagere og integrere sig på arbejdspladsen, hvilket er med til at skabe god energi og velvære, som samtidig kan være med til at skabe gode personlige relationer, på jobbet men også i fritiden.
Vi forsøger altid, og vil rigtig gerne understøtte den samlede oplevelse med integrerende initiativer og råd om det at arbejde sammen trods forskellige nationaliteter, kulturelle værdier og traditioner

Skriv en anmeldelse


 • Troels Agerskov

  Vores praktikanter er arbejdsomme og vil gerne lære mere. De er gode til at arbejde sammen med deres kollegaer.

  Vi har valgt NewWorkers til at hjælpe os med nye medarbejdere og det er gået upåklageligt.

  Det er dejligt at NewWorkers laver alle papirer og alt det praktiske - det er rart at vi ikke skal bruge tid på det i hverdagen.

 • Karsten Sig
  Jeg havde mange gode samtaler med NewWorkers og sammen fandt vi de 2 bedste medhjælpere til mit landbrug. Jeg har virkelig fået et fantastisk liv igen og min kone siger også at jeg er blevet glad igen, så det er bare et super match. Tak for det NewWorkers.
 • Henrik Dahl
  Jeg føler at NewWorkers tager hånd om stillet opgave straks.
  Arbejder efter min mening meget professionel.
  En rigtig god oplevelse at benytte NewWorkers.
 • Lene Conradsen
  Jeg har ansat flere medarbejdere igennem NewWorkers. Jeg har været fuldt ud tilfreds med samarbejdet. De er hurtige og ærlige og de forstår også at finde de rigtige medarbejdere til vores gård.
  1000 søer på friland.

Del din historie med NewWorkers!

KONTAKT OS
NewWorkers ser frem til dit opkald
på telefon +45 42 33 21 31
Du kan også udfylde kontaktfeltet
E-mail: info@newworkers.dk